UW GASTHEER:

Stoomtrein Kerkwerve begon met het aanbieden van uitjes enkel op de stoomtrein. Maar door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een evenementenbureau van formaat. Laat je daarom zeker niet misleiden door onze naam, want achter deze website gaat veel meer schuil dan enkel een treinritje. Hoewel het uiteraard nog steeds een grote trekpleister is, bieden we ook tal van andere leuke bedrijfsuitjes aan. Voor kleine groepen tot grote evenementen voor 100+ gasten. Daarom bieden we voor ieder wat wils. Mocht je een uitje voor je team willen organiseren dat wij nog niet aanbieden dan staan wij zeker open voor overleg in de mogelijkheden. Wij garanderen u een niet-goed-geld-terug garantie. Wij zijn zeker van onze zaak dat wij met onze kennis en inzet u en uw team een geweldig uitje of evenement kunnen verzorgen en bezorgen. Alles wordt op maat gemaakt en altijd tot in de details met u overlegd. U mag het dus zo simpel of uitgebreid maken als u wenst.

Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen of een uitje boeken neem dan snel contact met ons op.

Mijn naam is Remco Veenboer, uw gastheer. Ons bedrijf is gevestigd aan: Dwarsvaartweg 46, 8388 MK te Oosterstreek. Na het maken van een afspraak (per contact via deze website of via mijn mobiele nummer 06-44656135) nodig ik u graag uit voor een kopje koffie.

 

 

 

 

Mijn lieftallige assistent is Joke Vrucht. Zij weet wat ik weet en ondersteunt zowel u als mij in het gehele proces om er een geweldige dag van te maken. Mocht u mij niet kunnen bereiken dan 100% zeker Joke wel, op nummer 06-46800371.